Witaj, Zredukuj ilość białka a zwiększ ilość tłuszczu , wystarczy zamienić pierś na : udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , jajka. Co do masła orzechowego nie dodawaj go do diety ponieważ http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] ale dziś idę pobiegać więc chyba nie będzie tak źle. Warzywka póki co to głównie pomidory i ogórki szklarniowe. Jakie warzywa byście polecili? Szynkę planuję wymienić na schab wieprzowy. Ilość białka ma być codziennie niezmienna czy w dni nietreningowe dać mniej np, 1,7-1,8gr/kg a w treningowe 2-2,2gr/kg kosztem tłuszczów (tłuszcze min. [...]
[...] zatłuszczeniu skłaniałbym się do przejścia na Low Carb lub Carb Cycling lecz to zależy do Ciebie. Z ostatniego posiłku wyrzuciłbym tą bułkę , filet zamieniłbym na tłuściejsze mięsa jak udka, podroby , szynkę/schab wieprzowy , wołowinę. Dodaj także do diety tłuste ryby jak śledź, makrela czy łosoś . Możesz zakupić kreatynę i WPC SFD . Pozdrawiam
[...] nawet cenowo podobnie Ci wyjdzie jeśli nie taniej, a na 100% dużo mniej syfu jest w kurczaku niż w wędlinie Orzechy wloskie 40g (B6g T25g W1,4 256kcal) Warzywa 40g (B1,1g T0,5g W4g 25kcal) IV 15.00 Ryz brazowy 100g (B6,7g T0,7g W76,5g 344kcal) Miecho (schab wieprzowy) 100g (B14,3g T6,8g W0g 118kcal) proponuję zamienić na pierś- mniej tłuszczu